RUMIN, úprava fermentačních procesů v bachoru ovcí, koz a skotu 1kg
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1499 Kč*
Lokální produkty
Víme co nabízíme
Námi vyzkoušené zboží
stojíme si za svou nabídkou
Odborné poradenství
ke každému produktu
RUMIN - úprava fermentačních procesů v bachoru ovcí, koz a skotu 1kg
Soli kyseliny propionové nahrazují její nedostatek při zastavené nebo snížené činnosti předžaludků, kdy je narušeno štěpení sacharidů. Úpravou pH bachoru, dodáním rostlinných stimulátorů a kvasinek jsou vytvářeny podmínky pro obnovení činnosti bachorové mikroflóry. Tuto činnost podporují i stopové prvky.Použití: Primární dysfunkce předžaludků vyvolané přeplněním bachoru, nedostatečným nebo jednostranným krmením, náhlými změnami krmné dávky nebo závadnými krmivy. Sekundární dysfunkce předžaludků souvisejících s hyperaciditou bachoru, acetomenií, poruchami metabolismu vápníku a podáváním antibiotik a sulfonamidů.
Dávkování:
- Dospělý skot – 330 g (1/3 balení) v 1 až 2 litrech vlažné vody sondou nebo přímo z lahve.
- Podle potřeby opakujte dvakrát denně po dobu 2 až 5 dnů.
- U těžkých stavů možno zvýšit dávkování na 500 g (1/2 balení).
- U mladého skotu, ovcí a koz dávky snížit úměrně s hmotností zvířete.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výživové doplňky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář